Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem kritisch op Berghuis: ‘Ga niet lopen zaniken’

Van Hanegem kritisch op Berghuis: ‘Ga niet lopen zaniken’

21 nov 2020, 16:41

Willem van Hanegem heeft zich kritisch uitgelaten over Feyenoord-aanvoerder Steven Berghuis. Volgens Van Hanegem ging Berghuis tijdens de afgelopen transferperiode te nadrukkelijk op zoek naar een transfer, zo vertelt De Kromme in gesprek met RTV Rijnmond.

De Kromme ergerde zich tijdens de afgelopen transferperiode aan de buitenspeler. ‘Hij heeft een geweldig contract gekregen. Even was hij uit de running in Engeland en nu zit hij bij Feyenoord. Daar is Feyenoord blij mee, maar daar moet hij óók heel blij mee zijn.’

Maar Van Hanegem gaat nog verder. ‘Ook dankzij de club komt hij bij het Nederlands elftal. En ga dan niet zeggen dat je weg kan gaan, zolang de transferperiode nog open is. Zeg dan: Ik wil weg, maar er komt niemand. Dán ben je eerlijk, ga niet lopen zaniken.’ Op de vraag wat een mooie club voor Berghuis zou zijn, antwoordt Van Hanegem resoluut. ‘Hij zit al bij de mooiste club die er is.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.