Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem juicht terugkeer in Oranje toe: 'Die gozer hebben we gemist in Qatar'

Van Hanegem juicht terugkeer in Oranje toe: 'Die gozer hebben we gemist in Qatar'

14 dec 2022, 00:00

Willem van Hanegem ziet Georginio Wijnaldum maar al te graag terugkeren in het Nederlands elftal. Het Nederlands elftal heeft volgens De Kromme een type speler als Wijnaldum gemist op het WK in Qatar.

Van Hanegem hoopt altijd tijdens een WK dat er 'leuke en bijzondere spelers opstaan'. Hij noemt van de andere WK-deelnemers Jude Bellingham (Engeland), Phil Foden (Engeland) en Jamal Musiala (Duitsland). "Bij Oranje liet Cody Gakpo zich natuurlijk zien", schrijft De Kromme in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "Die zal de komende jaren beter worden, daar geloof ik wel in. Dat geldt ook voor Jurriën Timber en uiteraard Xavi Simons."

"De rest van de spelers bij Oranje zijn toch jongens op een leeftijd die normaal gesproken hun top al hebben gehaald", vervolgt Van Hanegem. "Daar moeten dus weer jonge gasten bij komen, maar zoals ik al eerder schreef zou ik ook een terugkeer van de straks weer fitte Georginio Wijnaldum toejuichen. Die gozer hebben we toch gemist in Qatar."

Wijnaldum liep in augustus op de training bij AS Roma een breuk in zijn rechterscheenbeen op na een duel met Felix Afena-Gyan en miste daardoor definitief het WK in Qatar. De verwachting is dat de 86-voudig international, die wordt gehuurd door Roma van Paris Saint-Germain, in januari zijn rentree kan maken voor de Italiaanse club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.