Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem in de bres voor Van Basten: 'Dan denk ik: 'ben je wel goed bij je hoofd?''

Van Hanegem in de bres voor Van Basten: 'Dan denk ik: 'ben je wel goed bij je hoofd?''

15 feb 2024, 10:55

Willem van Hanegem begrijpt niet waarom Marco van Basten kritiek over zich heen krijgt, wanneer hij bepaalde uitlatingen doet over een speler. Dat zegt de oer-Feyenoorder in een video item van het Ziggo Sport-programma Tussen de Palen.

"Marco van Basten is natuurlijk een geweldige speler geweest", begint Van Hanegem. "Daarom begrijp ik ook niet dat mensen zich druk maken als hij iets zegt tegen een speler. Waar hij al het goede mee bedoelt en dat ze dan boos worden. Dan denk ik: 'ben je wel goed bij je hoofd.' Wees blij dat zo'n iemand iets over je zegt of waar je aan moet werken."

Presentator Wytse van der Goot vraagt zich vervolgens af of De Kromme doelt op Brian Brobbey, die eerder kritiek over zich heen kreeg van Van Basten. "Ja, maar niet alleen die jongen", reageert Van Hanegem. "Maar dan gaan ineens een heleboel van... Ik heb het gevoel dat ze niet goed bij hun hoofd zijn, die er dan overheen vallen. Dan denk ik: 'wees blij dat hij iets zegt'."

"Als ik nu kijk naar jullie, kijk ik ook voor hem en dat meen ik", vervolgt Van Hanegem. "Omdat hij durft nog wat te zeggen, waar je wat aan hebt ook. Niet alleen maar zeggen: 'dat is niks.' Nee, hij zegt er nog wat over. Daar kan je toch heel veel mee doen", aldus De Kromme.

Bekijk de beelden >>HIER<< van het Ziggo Sport-programma Tussen de Palen met Van Hanegem over Van Basten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.