Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem heeft advies voor Kökcü: 'Blijf lekker bij Feyenoord'

Van Hanegem heeft advies voor Kökcü: 'Blijf lekker bij Feyenoord'

11 mei 2023, 16:55

Willem van Hanegem geeft in de nieuwe Willem en Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad advies aan Orkun Kökcü, aanvoerder van 'zijn' Feyenoord. Ook heeft hij het over het aanstaande kampioenschap van zijn club.

Volgens de Kromme is er niet een specifiek moment aan te wijzen waar Feyenoord het kampioenschap echt gepakt heeft. "Het cruciale dit jaar was dat Feyenoord de hele tijd het gevoel had dat ze het konden winnen. Ze speelden wel mindere wedstrijden maar hadden de hele tijd het gevoel dat ze de wedstrijden zouden winnen", begint van Hanegem. Volgens hem werden alle problemen met blessures en schorsingen ook redelijk makkelijk opgelost.

De Feyenoord-legende pikt het seizoen van aanvoerder Orkun Kökcü eruit. "Die was in het begin ook niet zo, in het begin zat ik te kijken van weet jij wel dat je veel beter kan spelen." Na een aarzelend begin waarin hij te weinig naar voren speelde lijkt de Turkse middenvelder helemaal los. Dit is voor velen een reden dat hij deze zomer zal vertrekken bij de Rotterdammers. Van Hanegem denkt hier anders over: "Als ik hem was zou ik denken, luister, dit is mijn club, ik heb er alles aan gedaan om ze de Champions League in te spelen, dat wil ik toch ook wel meemaken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.