Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem had Ajacied graag bij Feyenoord gezien: ‘Dat vind ik pijnlijk’

Van Hanegem had Ajacied graag bij Feyenoord gezien: ‘Dat vind ik pijnlijk’

24 apr 2023, 09:44

Willem van Hanegem heeft zich in zijn column voor het Algemeen Dagblad kritisch uitgelaten over Ajax, na de 3-0 nederlaag bij PSV. De columnist is niet te spreken over het spel van de Amsterdamse club, maar springt wel op de bres voor diens coach John Heitinga, en de 17-jarige Jorrel Hato.

“Bij Ajax is de bodem bereikt, maar toch zou het onzin zijn om van deze twee ontmoetingen het lot van John Heitinga te laten afhangen”, is Van Hanegem van mening. “Dit Ajax is vast niet de ploeg die komend seizoen op het veld staat. Ze moeten in Amsterdam afscheid nemen van de spelers die graag zo belangrijk willen zijn en aan de slag gaan met jongens die zichzelf niet zo speciaal vinden.”

Wat dat betreft moet Owen Wijndal ‘met pijn in zijn buik’ naar Jorrel Hato kijken, vindt Van Hanegem. “Dat ventje is er eentje voor de toekomst. Dat hij bij de amateurs van Feyenoord heeft gespeeld en door Ajax onder de neus van Feyenoord is weggekaapt bij buurman Sparta, dat vind ik pijnlijk.”

“Natuurlijk, met Quilindschy Hartman heeft Feyenoord een linksback die nog jaren mee kan, maar Feyenoord moet er gewoon voor zorgen dat de grootste talenten uit de regio Rotterdam op Varkenoord lopen”, vervolgt De Kromme. “En dat deze jongen het heeft, dat ziet een blinde.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.