Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem ergerde zich aan Roma-spelers en scheidsrechter: 'Een waardeloze flapdrol!'

23 feb 2024, 16:47

Willem van Hanegem heeft in de AD Willem & Wessel-podcast gereageerd op de uitschakeling van Feyenoord in de Europa League. De club uit Rotterdam verloor van AS Roma na strafschoppen (zie penaltyserie in de video hierboven), na een gelijke stand na reguliere speeltijd en verlenging (1-1).

Over de wedstrijd zegt Van Hanegem: "Ik vond het niet onaardig, eerlijk gezegd. Ik heb me wel zó geïrriteerd aan die gasten. Er zitten een heleboel van die gluiperds bij," doelt De Kromme op de spelers van AS Roma. Vooral het vele protesteren vond Van Hanegem vervelend: "Dit is zo irritant, en daar is een scheidsrechter voor, maar dat was gewoon een waardeloze flapdrol! Als al die gasten naar hem toekomen, moet hij gewoon meteen een kaart geven!"

Ook ergerde het Feyenoord-icoon zich aan het over de grond rollen van de Roma-spelers, na vermeende overtredingen: "Ik dacht: die houden geen spelers meer over, die worden allemaal weggedragen! Die moet je meteen afstraffen en meteen een kaart geven."

Wat als Van Hanegem zelf had meegespeeld? "Dan hadden ze me er gerust uit mogen sturen, maar dan waren er bij hen ook twee uitgegaan!"

Feyenoord - AS Roma gemist? Bekijk in de video hieronder alle hoogtepunten.

SAMENVATTING: AS Roma – Feyenoord (Tussenronde Europa League)
8:01
SAMENVATTING: AS Roma – Feyenoord (Tussenronde Europa League)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.