Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem bekritiseert Vitesse-duo: 'Die zijn een beetje doorgeslagen'

Van Hanegem bekritiseert Vitesse-duo: 'Die zijn een beetje doorgeslagen'

21 dec 2020, 10:13

In zijn wekelijkse column in het AD schrijft Willem van Hanegem vandaag dat hij precies weet wat de reden is dat Oussama Tannane en Riechedly Bazoer bij Vitesse spelen en niet bij een club uit de traditionele top drie.

'Aan het begin van het seizoen genoot ik van Oussama Tannane. Lees het maar terug', zo begint De Kromme. 'Dat hij tegen ADO Den Haag de scheidsrechter een paar keer 'mafkees' noemde, was niet slim, maar ik vond het allemaal niet zo spannend.'

Maar de verwachtingen die Van Hanegem had voor het duel met Feyenoord, kwamen niet helemaal uit. 'Ik kreeg het idee dat ze een beetje zijn doorgeslagen bij Vitesse. Tannane doet echt wat hij wil, doet negen van de tien keer alsof hij in een circus rondloopt en hij blijft ook als er niets aan de hand is lekker op het veld liggen tot hij - en alleen hij - het weer eens tijd vindt om mee te doen. Bazoer speelde een aardige eerste helft, maar na rust was hij met van alles bezig en steeds minder met voetballen.'

En dat is precies een van de redenen die Van Hanegem aanvoert waarom dit duo nog niet hogerop is geraakt. 'Begrijp me niet verkeerd. Bazoer en Tannane zijn in mijn ogen echt goede spelers. Maar dat ze bij Vitesse spelen en niet in de top, heeft een oorzaak. Dat moeten ze nu wel beseffen. Als ze die stap ooit nog willen maken, dan moeten ze af van dingen die afleiden en puur bezig zijn met het spel', aldus De Kromme.

De mannen over uitbarsting Tannane: 'Een ervaren scheids houdt het bij geel'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.