Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem begrijpt fluitconcerten richting Messi en Neymar: 'Het irriteert mij ook'

Van Hanegem begrijpt fluitconcerten richting Messi en Neymar: 'Het irriteert mij ook'

14 mrt 2022, 09:13

Willem van Hanegem heeft begrip voor de fans van Paris Saint-Germain, die afgelopen zondag tijdens de wedstrijd tegen Girondins Bordeaux (3-0) Lionel Messi en Neymar constant uitfloten. De Kromme schrijft in zijn wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad, dat hij zich ergert zich aan de manier waarop Messi erbij loopt bij PSG.

'Dit weekeinde speelden ze in Parijs tegen Bordeaux en Neymar en Messi werden uitgefloten door de eigen fans. Ik kan mij daar nog iets bij voorstellen ook', schrijft Van Hanegem. 'Messi is een geweldenaar geweest, de beste speler ter wereld. Maar dat gejammer bij zijn vertrek uit Barcelona en dan voor een godsvermogen naar Paris Saint-Germain gaan en er vervolgens zo bij lopen; het irriteert mij ook.'

Van Hanegem begrijpt dat PSG boos was op arbiter Danny Makkelie, omdat hij het eerste doelpunt van Karim Benzema niet afkeurde, maar vindt vooral dat de topclub uit Parijs het zelf heeft verspeeld. 'Maar ik zou ook aan die keeper vragen waarom hij dat deed. Ze willen maar opbouwen en tikjes geven aan iemand die dichtbij staat. Ze verspelen met dat geklooi nu het gedroomde succes in de Champions League', aldus De Kromme.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.