Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem: 'Ajax komt niet in de buurt van Feyenoord'

Van Hanegem: 'Ajax komt niet in de buurt van Feyenoord'

8 mei 2023, 09:51

Willem van Hanegem vindt Feyenoord veel te nederig. De Kromme ziet dat de Rotterdammers dit seizoen veel beter waren dan de concurrentie, zo schrijft hij in zijn column in het Algemeen Dagblad.

Aankomend weekend kan Feyenoord, thuis tegen Go Ahead Eagles, kampioen worden. Van Hanegem ziet de ploeg uit Rotterdam echter nog steeds voorzichtig doen. "Ik snap dat lastige gedoe over 'we hebben nog niet gewonnen' en 'we zijn nederig' niet van het huidige Feyenoord. Dit is gewoon het sterkste elftal van de Eredivisie", schrijft hij.

"Bij PSV deden ze zaterdagavond weer net alsof de 0-1 winst op Het Kasteel tegen Sparta vakwerk was en na Ajax-AZ hoorde ik mensen die Ajax zo'n warm hart toedragen weer lekker babbelen over dat hun club wel een overwinning had verdiend. Ze hebben niet een keer gewonnen van Feyenoord, PSV en AZ, ze komen niet in de buurt van het huidige Feyenoord", stelt hij.

Feyenoord mag van Van Hanegem best wat trotser zijn. "Dat mag je best uitstralen als je koploper bent en nog eenmaal moet winnen van Go Ahead Eagles, FC Emmen of Vitesse. En als je maar één keer hebt verloren dit seizoen", besluit de Feyenoord-legende.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.