Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem adviseert Van Gaal: 'Neem hem gewoon op in de definitieve selectie'

Van Hanegem adviseert Van Gaal: 'Neem hem gewoon op in de definitieve selectie'

15 aug 2021, 23:13

Willem van Hanegem is positief gestemd over zijn club Feyenoord. De Rotterdammers wonnen vandaag de eerste wedstrijd van het seizoen met 0-4 van Willem II en De Kromme zag een 'fris' elftal op het veld staan. Van Hanegem heeft ook een dringend advies voor bondscoach Louis van Gaal.

'Over Feyenoord ook geen wanklank, al namen ze het na rust wel erg makkelijk op. Het ziet er allemaal fris uit', begint Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad over de Rotterdammers. 'Ik zag de ploeg tegen Drita in de voorronde van de Conference League en toen schrok ik nog wel even. Maar de laatste weken zien er goed uit, de mensen worden enthousiast. Feyenoord wordt beter met publiek op de tribunes.'

Van Hanegem is lovend over Guus Til en zou hem zeker selecteren voor de definitieve selectie van Oranje. 'Je ziet ook dat ze de inhoud hebben om de speelwijze lang vol te houden. Guus Til is daar een goed voorbeeld van. Neem hem straks gewoon op in de definitieve selectie. Als ik dan zie dat Donny van de Beek is geselecteerd door Louis van Gaal voor Oranje. Die speelt toch nooit? Til is fit en heeft er toch al een paar ingeschoten nu.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.