Terug

Volg Vandaag Inside

Van Gerwen treft Engelsman Williams in kwartfinale WK darts

Van Gerwen treft Engelsman Williams in kwartfinale WK darts

30 dec 2023, 17:44

Michael van Gerwen treft in de kwartfinales van het WK darts in Londen Scott Williams. De Engelsman, de nummer 52 van de wereld, schakelde in de vierde ronde de als tiende geplaatste Australiër Damon Heta uit.

De partij tussen drievoudig wereldkampioen Van Gerwen en Williams is op nieuwjaarsdag.

Heta was vrijdag nog verantwoordelijk voor de uitschakeling van de Nederlander Berry van Peer. Williams verraste eerder door de als zevende geplaatste Danny Noppert in de tweede ronde te verslaan. Hij was tegen Heta tamelijk superieur en won met 4-1 in sets.

Van Gerwen bereikte vrijdag met groot machtsvertoon de laatste acht door met 4-0 te winnen van de Engelsman Stephen Bunting.

Rob Cross, de wereldkampioen van 2018, plaatste zich ook voor de kwartfinales. De nummer 8 op de wereldranglijst was veel te goed voor Jonny Clayton uit Wales: 4-0. Engelsman Dave Chisnall, de nummer 11 van de wereld bereikte de laatste acht door met 4-2 af te rekenen met de Noord-Ier Daryl Gurney.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.