Terug

Volg Vandaag Inside

Van Gangelen had last van 'Ajax-hoofd': 'Moet nadenken waar ik mijn auto parkeer bij De Kuip'

Van Gangelen had last van 'Ajax-hoofd': 'Moet nadenken waar ik mijn auto parkeer bij De Kuip'

20 mrt 2021, 16:47

Jan Joost van Gangelen, presentator van ESPN, heeft lang last gehad van een opmerking van voormalig Feyenoord-spits Graziano Pellè. De Italiaanse aanvaller zei dat Van Gangelen een ‘Ajax-hoofd’ heeft.

'Daar heb ik lang last van gehad. Daar ben ik heel eerlijk in', vertelt Van Gangelen in een uitgebreid interview met het AD. Pellè was na De Klassieker in 2014 gefrustreerd en wilde na afloop niet in discussie met de presentator.

Van Gangelen heeft sindsdien geen goede relatie met de supporters van Feyenoord. 'Tot dat ene interviewtje zat ik in de Kuip altijd op zo'n oud plastic stoeltje naast Carlo de Leeuw (overleden materiaalman van Feyenoord, red.), pal langs het veld. Niks aan de hand. Nooit. Sindsdien is dat wel echt anders geworden. Ik moet nog steeds nadenken waar ik mijn auto parkeer bij de Kuip. Dat soort stomme dingen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.