Terug

Volg Vandaag Inside

Van Gaal ziet voordeel voor PSV in titelstrijd

Van Gaal ziet voordeel voor PSV in titelstrijd

2 apr 2019, 16:00

Ajax won zondag met 3-1 van PSV, waardoor de achterstand op PSV werd teruggebracht tot twee punten. Met nog zeven wedstrijd te gaan vindt Louis van Gaal het moeilijk te voorspellen welke ploeg uiteindelijk de titel pakt

Dat weet niemand, ook Louis van Gaal niet", vertelt de inmiddels oud-trainer in gesprek met Omroep Brabant. Van Gaal is benieuwd hoe de spelers en trainers met druk omgaan. "Dat is voor Erik ten Hag een vraag, maar dat is ook een vraag voor Mark van Bommel. De meeste spelers van Ajax hebben ook nog nooit een kampioenschap meegemaakt en die van PSV waarschijnlijk ook niet."

"Ajax heeft natuurlijk wel een driedubbel programma. Dat is in het voordeel van PSV. Maar je weet ook niet hoe PSV op de mokerslag gaat reageren. Dat is wat we van de week gaan zien", aldus de Van Gaal.

Ajax gaat woensdagavond op bezoek bij FC Emmen, de huidige nummer zeventien van de Eredivisie, terwijl PSV een dag later PEC Zwolle op bezoek krijgt, dat momenteel twaalfde staat.

Het beste van het duo Hans en Louis

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.