Terug

Volg Vandaag Inside

Van Gaal zet vraagtekens bij transfer De Jong naar Barcelona

Van Gaal zet vraagtekens bij transfer De Jong naar Barcelona

23 mei 2019, 20:30

Louis van Gaal weet niet of Frenkie de Jong bij FC Barcelona aan spelen toe gaat komen, geeft hij aan in gesprek met 11Freunde: 'Daar spelen Rakitic, Busquets, Vidal en Arthur. Welke rol krijgt De Jong dan bij Barça?'

'Frenkie de Jong is 22 en gaat naar Barcelona. Daar spelen Rakitic, Busquets, Vidal en Arthur. Welke rol krijgt De Jong dan bij Barça? Natuurlijk is hij intelligent. Maar dan moet hij zich afvragen welke rol hij had kunnen spelen indien hij bij Ajax zou blijven,' stelt Van Gaal.

Verder is Van Gaal lovend over Ajax-trainer Erik ten Hag, die dit jaar de halve finale van de Champions League haalde: 'Ik vind het geweldig als coaches hun stempel drukken op het spel. Ik hou van Erik Ten Hag, Pep Guardiola en Jürgen Klopp, omdat het duidelijk is hoe hun filosofie eruit ziet.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.