Terug

Volg Vandaag Inside

'Van Gaal zet een streep door Cillessen: doelman niet mee naar WK'

'Van Gaal zet een streep door Cillessen: doelman niet mee naar WK'

11 nov 2022, 00:00

Bondscoach Louis van Gaal neemt Jasper Cillessen niet mee naar het WK in Qatar. De doelman is afgevallen voor de definitieve selectie van Oranje. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Cillessen is diep teleurgesteld in de keuze van Van Gaal en schijnt vanochtend ontploft te zijn van woede bij NEC. De doelman maakte juist afgelopen zomer de overstap van Valencia naar de club uit Nijmegen om zo weer in beeld te komen voor het WK.

Van Gaal maakt vrijdagmiddag zijn definitieve WK-selectie bekend. Er blijven nu nog vier keepers over uit de voorselectie: Justin Bijlow, Mark Flekken, Andries Noppert en Remko Pasveer. Het is nog onduidelijk of Van Gaal drie of vier doelmannen meeneemt naar Qatar.

Johan reageerde eerder deze week op het verhaal rondom Cillessen, die onenigheid zou hebben met zijn ex, die claimt een kind te hebben van de NEC-doelman en het niet eens is over de hoogte van de alimentatie. Bekijk het terug in de onderstaande video.

Johan reageert op opmerkelijk Cillessen-verhaal: 'Niet achter hem gezocht'
1:35
Johan reageert op opmerkelijk Cillessen-verhaal: 'Niet achter hem gezocht'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.