Terug

Volg Vandaag Inside

Van Gaal verbaasd door uitspraken Bijlow: 'Zelfkritiek is spelers meestal vreemd'

Van Gaal verbaasd door uitspraken Bijlow: 'Zelfkritiek is spelers meestal vreemd'

19 sep 2022, 08:29

Bondscoach Louis van Gaal van het Nederlands elftal heeft doelman Justin Bijlow niet afgeschreven voor het WK voetbal in Qatar. Dat zei hij in de talkshow van Humberto Tan op RTL4. "Nee, natuurlijk niet. Dat geldt voor alle spelers. Justin keept op dit moment niet geweldig. Dat weet hij zelf ook."

Van Gaal passeerde de keeper van Feyenoord voor de komende interlands in de Nations League. Bijlow zei na de 4-3-nederlaag bij PSV dat hij ietwat verrast was dat hij niet was geselecteerd. "Ik weet ook wel dat ik niet in topvorm ben, maar denk niet dat ik in een mindere fase zit", zei hij.

Van Gaal reageerde bij Tan met klare taal. "Wat is het verschil tussen een mindere fase en niet in topvorm? Zelfkritiek is spelers meestal vreemd."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.