Terug

Volg Vandaag Inside

Van Gaal over afgelasten Ajax-FC Utrecht: 'Onlogisch beleid'

Van Gaal over afgelasten Ajax-FC Utrecht: 'Onlogisch beleid'

7 feb 2021, 15:35

Louis van Gaal is zondagmiddag te gast in de studio van Ziggo Sport. De oud-bondscoach van Oranje begrijpt niet waarom de wedstrijd Ajax-FC Utrecht, die zondag gespeeld zou worden in de Eredivisie, is afgelast.

Van Gaal krijgt de vraag of hij het begrijpelijk vindt dat alle Eredivisie-wedstrijden van vandaag zijn afgelast: 'Nou, wat ik weer zo onbegrijpelijk vind, is dat in mijn tijd ik dit voorstelde en het niet werd gedaan. Alleen toen was er nog publiek. Nu is er geen publiek, dus alleen de acteurs moeten naar het stadion komen. En dat vind ik dan toch vreemd.'

Hij vervolgt: 'Zeker een wedstrijd als Ajax-FC Utrecht, die onder een dak plaatsvindt. Ajax kan je daarmee ook nog verlichten, want die krijgen een periode waarin ze heel veel wedstrijden moeten spelen. Ik begrijp dat niet. Ik vind dat onlogisch beleid.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.