Terug

Volg Vandaag Inside

Van Gaal maakt vrijdag zijn voorlopige Oranje-selectie bekend

Van Gaal maakt vrijdag zijn voorlopige Oranje-selectie bekend

11 aug 2021, 18:59

Bondscoach Louis van Gaal maakt vrijdagmiddag zijn voorlopige selectie van het Nederlands elftal voor de komende interlands tegen Noorwegen (1 september), Montenegro (4 september) en Turkije (7 september) bekend. De opvolger van Frank de Boer geeft rond 13.00 uur zijn voorlopige lijst vrij.

Van Gaal zou aanvankelijk zondagavond met zijn voorlopige selectie komen. Hij geeft op vrijdag 27 augustus zijn definitieve keurkorps voor het drieluik in het kwalificatietoernooi voor het WK van eind volgend jaar in Qatar.

Van Gaal begint aan zijn derde termijn als bondscoach. Hij wordt komende dinsdag tijdens een persconferentie door directeur topsport Nico-Jan Hoogma van de KNVB gepresenteerd.

Het Nederlands elftal staat tweede in de poule, met 1 punt minder dan Turkije en evenveel punten als Noorwegen en Montenegro. Alleen de winnaars van de groepen plaatsen zich voor het WK. De nummers 2 krijgen een herkansing in de play-offs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.