Terug

Volg Vandaag Inside

Van Gaal krijgt een speciaal briefje van Stadion Feijenoord na kritiek op De Kuip

Van Gaal krijgt een speciaal briefje van Stadion Feijenoord na kritiek op De Kuip

14 juni 2022, 20:39

Louis van Gaal heeft voorafgaand aan de Nations League-wedstrijd tegen Wales een opvallend presentje gekregen. De bondscoach had zaterdag na de wedstrijd tegen Polen in De Kuip nogal wat kritiek op de faciliteiten van het stadion in Rotterdam en mopperde ook dat voor de staf alleen een pot koffie op tafel stond. Dinsdag trof hij in de kleedkamer een espressomachine aan met een kaartje.

Dat kaartje haalde de bondscoach tijdens zijn interview voor de wedstrijd bij de NOS lachend uit zijn zak en liet het voor de camera zien. 'Beste meneer Van Gaal, we hopen dat deze koffie u beter zal smaken', viel te lezen. 'Veel plezier en succes vandaag. Met vriendelijke groeten, Team Stadion Feyenoord.'

Van Gaal, die de faciliteiten in De Kuip zaterdag nog omschreef als 'oude troep', was blij met het gebaar van het stadion. 'Ik was verrast door de espressomachine in onze kleedkamer. Een heel lief kaartje. Ik heb hem speciaal meegenomen. Ze doen het niet voor niets. Misschien zijn ze het wel met me eens', zei hij lachend.

Afgelopen weekend was de bondscoach nog kritisch op de faciliteiten in het Rotterdamse stadion. 'De technisch staf moet hier in de gym zitten. Op een tafel staat dan een pot koffie. En in de rust is het zo krap dat ik met mijn rug naar tien of twaalf spelers sta. Dat kan natuurlijk niet', zei Van Gaal, die aangaf dat hij een voorkeur heeft voor de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.