Terug

Volg Vandaag Inside

Van Gaal komt met hoopvolle update over herstel: 'Ik heb alle behandelingen achter de rug'

Van Gaal komt met hoopvolle update over herstel: 'Ik heb alle behandelingen achter de rug'

11 apr 2022, 20:31

Louis van Gaal is overweldigd door de vele steunbetuigingen die hij de voorbije week kreeg. De 70-jarige bondscoach van het Nederlands elftal onthulde in de talkshow van Humberto Tan dat hij prostaatkanker heeft.

'Ik heb zoveel reacties gekregen de afgelopen weken. Ik vind het fantastisch', zei Van Gaal maandag op de rode loper van theater Tuschinski in Amsterdam, waar zijn film 'LOUIS' in première ging. 'Ik heb zo mijn best gedaan iedereen te beantwoorden voordat ik hier weer die mensen zou zien. Ik heb iedereen een berichtje teruggeschreven. Maar het gekke is: dan krijg je weer een berichtje terug. Ik kreeg soms tranen in mijn ogen. Ook bij de geste zaterdag toen Ajax tegen Sparta voetbalde. Daar haal je zoveel energie uit.'

De bondscoach van Oranje gaf voor de camera van ESPN een hoopvolle update over zijn ziekte: 'Eigenlijk gaat het heel goed. Ik heb alle behandelingen achter de rug. Ik heb de operatie aan de prostaat achter de rug. Dat is allemaal verleden tijd. Nu is het afwachten hoe het zich herstelt allemaal.' Voor de camera van de NOS voegde hij daar aan toe: 'Nu moet het alleen maar beter worden.'

In Vandaag Inside reageerde Johan Derksen op de ziekte van Louis van Gaal: 'Wat je ook van hem vindt, dit is heel vervelend voor Van Gaal.' Bekijk het in de video hieronder.

'Wat je ook van hem vindt, dit is heel vervelend voor Van Gaal'
4:07
'Wat je ook van hem vindt, dit is heel vervelend voor Van Gaal'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.