Terug

Volg Vandaag Inside

'Van Gaal is de slechtste trainer uit mijn loopbaan'

'Van Gaal is de slechtste trainer uit mijn loopbaan'

2 sep 2021, 14:51

Louis van Gaal wordt door vele oud-spelers geroemd om zijn kwaliteiten als trainer. Tijdens zijn periode bij Manchester United behoorde Ángel Di María zeker niet tot die groep. In een interview met TyC Sports haalt de Argentijn uit naar de bondscoach van Oranje.

In augustus 2014 maakte Di Maria voor €75 miljoen de transfer van Real Madrid naar het Manchester United van Van Gaal. Het werd geen gelukkig huwelijk tussen de twee en dat laat Di Maria nog maar eens weten in een interview. 'Mijn probleem bij Manchester United was de manager. Van Gaal is de slechtste trainer uit mijn loopbaan. Ik maakte goals, gaf assists en de volgende dag liet hij me zien wat ik allemaal verkeerd had gedaan', aldus de 33-jarige Argentijn.

Na een jaar had Louis van Gaal voldoende gezien van Di Maria en liet hem vertrekken naar Paris Saint-Germain. Inmiddels speelt hij daar al zes seizoenen en heeft het in Parijs dus wel naar zijn zin. Tot slot is de PSG-speler ervan overtuigd dat Van Gaal het niet kon hebben dat Di Maria een grote speler was in Manchester. 'Hij behandelde me van de ene op de andere dag heel slecht, hij hield er niet van als spelers groter waren dan hij.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.