Terug

Volg Vandaag Inside

'Van Gaal hakt knoop door en wijst doelman aan voor duel met Noorwegen'

'Van Gaal hakt knoop door en wijst doelman aan voor duel met Noorwegen'

16 nov 2021, 15:47

Jasper Cillessen zal dinsdagavond tegen Noorwegen het doel van Oranje verdedigen. Dat heeft Louis van Gaal besloten, zo melden onder andere Voetbal International en De Telegraaf. Cillessen vervangt Justin Bijlow, die geblesseerd het trainingskamp van Oranje verliet.

Afgelopen week werd Flekken nog door Van Gaal aangewezen als tweede doelman, maar de bondscoach heeft nu, zo lijkt het, toch gekozen voor Cillessen. Hij speelde al 60 interlands voor Oranje, terwijl Flekken zijn debuut nog moet maken.

Oranje speelt vanavond om 20:45 uur het cruciale WK-kwalificatieduel met Noorwegen. Een gelijkspel volstaat voor een ticket voor het WK van eind volgend jaar in Qatar, tenzij Turkije met veertien treffers verschil tegen Montenegro wint. Als Nederland verliest van de Noren en Turkije wint van Montenegro, loopt Oranje zelfs de play-offs mis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.