Terug

Volg Vandaag Inside

Van Gaal geadviseerd in keeperskwestie: 'Ik zou voor Flekken gaan, hij doet het uitstekend'

Van Gaal geadviseerd in keeperskwestie: 'Ik zou voor Flekken gaan, hij doet het uitstekend'

31 okt 2022, 00:00

Lars Unnerstall zou zonder enige twijfel voor Mark Flekken kiezen als eerste doelman van het Nederlands elftal. De Duitse keeper van FC Twente is onder de indruk van de kwaliteiten van Flekken.

"Ik zou voor Mark Flekken gaan. Hij doet het echt uitstekend bij Freiburg", zegt Unnerstall in een interview met Voetbal International. "Speelt nu Europees, doet het ook op dat niveau goed. Hij is de Nederlandse doelman die de meeste wedstrijden achter elkaar op hoog niveau heeft gepresteerd. Hij zit in het goede ritme."

Unnerstall vindt Flekken vooral voetballend 'erg sterk'. "Maar ik denk dat Louis van Gaal dat ook graag wil zien", vervolgt Unnerstall. "Niet iedereen in Nederland krijgt volgens mij mee wat Flekken in Duitsland laat zien, maar ik wel. Hij doet het al jaren goed. Ja, ik zou voor Flekken gaan", aldus de keeper van FC Twente.

Bondscoach Louis van Gaal heeft Justin Bijlow, Jasper Cillessen, Mark Flekken, Andries Noppert en Remko Pasveer opgenomen in de voorlopige selectie. Kees Jansma sprak onlangs met Van Gaal over Bijlow, dat zei Kees in een uitzending van de Europa League en Conference League. Bekijk het terug in de onderstaande video.

'Ik heb begrepen dat Bijlow best prettig terugkwam van de 'penaltytraining' in Zeist'
2:21
'Ik heb begrepen dat Bijlow best prettig terugkwam van de 'penaltytraining' in Zeist'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.