Terug

Volg Vandaag Inside

Van Gaal emotioneel: 'De jongens wilden dat ik bleef'

Van Gaal emotioneel: 'De jongens wilden dat ik bleef'

15 nov 2021, 16:10

Louis van Gaal heeft na de val op zijn heup overwogen het trainingskamp van het Nederlands elftal te verlaten. Dat was geen optie, omdat de spelers van Oranje graag wilden dat de bondscoach bleef. Dat vertelde Van Gaal in een interview met de NOS, waar hij zichtbaar emotioneel was.

'Iedere beweging doet pijn, daarom zit ik in een rolstoel. De jongens en de stafleden willen graag dat ik blijf. Dan moet ik blijven', aldus Van Gaal, die geraakt is door dat verzoek. 'Dat is ook weer heel positief. Dat zegt eigenlijk alles. Ik ben een emotioneel figuur.'

Oranje moet minimaal gelijkspelen tegen Noorwegen om zich voor het WK te plaatsen. Van Gaal: 'Als wij ons niet plaatsen, is het finito. Ik wil de wedstrijd zelf meebeleven.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.