Terug

Volg Vandaag Inside

Van Gaal bepaalt alles: buschauffeur van Oranje krijgt aanwijzingen

Van Gaal bepaalt alles: buschauffeur van Oranje krijgt aanwijzingen

4 sep 2021, 20:02

Louis van Gaal zet letterlijk alles naar zijn eigen hand bij het Nederlands elftal. Ook in de spelersbus bepaalt de bondscoach wat er allemaal moet gebeuren. ESPN heeft zaterdag beelden gedeeld, waarin is te zien dat de buschauffeur even wordt aangetikt door meneer van Gaal...

Het Nederlands elftal begint om 20.45 uur met Tyrell Malacia in de ploeg aan de thuiswedstrijd tegen Montenegro in de WK-kwalificatie. De linksback van Feyenoord vervangt de geschorste Daley Blind in het Philips-stadion in Eindhoven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.