Terug

Volg Vandaag Inside

Van Gaal begint met Til en Gakpo tegen Letland

Van Gaal begint met Til en Gakpo tegen Letland

8 okt 2021, 19:15

Louis van Gaal begint de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland met Guus Til en Cody Gakpo in de basis. Zij vervangen respectievelijk de niet opgeroepen Steven Bergwijn en de geschorste Georginio Wijnaldum.

Dat betekent ook dat de nieuwelingen in de definitieve selectie nog even moeten wachten op hun debuut. Justin Bijlow krijgt onder de lat de voorkeur boven nieuweling Mark Flekken. Noa Lang begint ook op de reservebank, maar zal wellicht minuten maken gedurende de wedstrijd.

Oranje is koploper in groep G van de kwalificatie met 13 punten uit zes duels. Noorwegen heeft ook 13 punten en Turkije staat derde met 11 punten. Turkije en Noorwegen treffen elkaar vrijdag in Istanbul. De wedstrijd in het Daugava Stadion in Riga begint om 20.45 uur Nederlandse tijd.

Opstelling Nederland: Bijlow; Dumfries, De Vrij, Van Dijk en Blind; Til, Frenkie de Jong en Klaassen; Berghuis, Depay en Gakpo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.