Terug

Volg Vandaag Inside

Van Gaal beantwoordt Engelse journalist: 'You can answer me'

Van Gaal beantwoordt Engelse journalist: 'You can answer me'

25 sep 2021, 11:53

Louis van Gaal stond voor het goede doel 'Spieren voor Spieren' vrijdagavond eenmalig langs de lijn als trainer van Telstar. De huidige bondscoach leidde Telstar naar een 1-0 overwinning tegen Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie. Na afloop van de wedstrijd volgde uiteraard ook een persconferentie, waarin Van Gaal tóch nog even aan de bak moest. Hij wordt door een Engelse journalist namelijk gevraagd naar de jeugdopleidingen van Nederlandse clubs. Louis redt zich er toch aardig uit in het Engels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.