Terug

Volg Vandaag Inside

Van Drongelen na acht maanden klaar voor rentree

Van Drongelen na acht maanden klaar voor rentree

25 feb 2021, 14:01

Na acht maanden revalidatie staat verdediger Rick van Drongelen op het punt zijn rentree te maken bij Hamburger SV. De 22-jarige Van Drongelen liep eind juni in het laatste competitieduel van het afgelopen seizoen een ernstige knieblessure op. Maandag maakt hij in de derby tegen FC St. Pauli mogelijk voor het eerst weer deel uit van de selectie van trainer Daniel Thioune.

Van Drongelen scheurde in juni een kruisband in zijn linkerknie. "Hij is weer vol te belasten", zei Thioune acht maanden later in lokale media. "Rick mist nog ritme maar zijn knie is volledig hersteld."

Van Drongelen stapte in 2017 over van Sparta Rotterdam naar HSV waar hij een contract voor vijf jaar ondertekende. Met zijn ploeg gaat hij de komende maanden trachten promotie naar de Bundesliga te bewerkstelligen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.