Terug

Volg Vandaag Inside

Van Dijk trefzeker bij winnend Liverpool

Van Dijk trefzeker bij winnend Liverpool

28 feb 2019, 00:51

BUITENLANDS VOETBAL - ENGELAND

LIVERPOOL (ANP) - Liverpool heeft de voorsprong van een punt op Manchester City in de Premier League weten vast te houden. Het elftal van trainer Jürgen Klopp won thuis van Watford (5-0), onder meer door twee doelpunten van Virgil van Dijk. Manchester City maakte evenmin een fout, door voor eigen publiek West Ham United te verslaan, 1-0.

Halverwege leidde Liverpool door fraaie treffers van Sadio Mané. Eerst kopte de Senegalees raak, vervolgens verraste hij doelman Ben Foster met een hakbal. In beide gevallen was het voorbereidende werk van de opkomende back Trent Alexander-Arnold.

Divock Origi maakte er 3-0 van. Daarna was het de beurt aan Van Dijk, die twee keer raak kopte. Ook Georginio Wijnaldum deed mee bij Liverpool, aan de kant van Watford speelde Daryl Janmaat.

Manchester City kwam door een benutte strafschop van Sergio Agüero na een uur op voorsprong.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.