Terug

Volg Vandaag Inside

Van Dijk oogst lof: 'Hij is zo goed, hij kan bij elke club spelen'

Van Dijk oogst lof: 'Hij is zo goed, hij kan bij elke club spelen'

28 mrt 2020, 16:40

Liverpool-icoon Jamie Carragher heeft in The Telegraph de loftrompet opgestoken voor Virgil van Dijk. De oud-verdediger zegt dat Van Dijk bij elke club moeiteloos mee kan spelen.

'Het is heel simpel. Hij is een van de beste spelers ter wereld. Sinds hij naar Liverpool is gegaan is hij een speler geworden die voor iedere club zou kunnen spelen. Hij is zo goed, het voelt soms alsof men hem voor lief neemt', beweert Carragher.

Bij Carragher is nog iets opgevallen, wat hij niet begrijpt. 'Wanneer er een speler van het jaar-verkiezing is, valt het op dat weinig analisten hem naar voren schuiven, terwijl hij net zo belangrijk is als vorig jaar.'

De centrale verdediger, die inmiddels veel te zien is als voetbalanalist in Engeland, is verbaasd over het feit dat captain Jordan Henderson dit seizoen opeens complimenten in ontvangst mag nemen. 'Dat zegt waarschijnlijk meer iets over de progressie die hij gemaakt heeft, in plaats van over de speler zelf. Dat hij structureel zo goed is heeft absoluut bijgedragen aan de terugkeer van Liverpool naar de top.'

VIDEO - 'Van Dijk is een betere verdediger dan Koeman was'

'Van Dijk is een betere verdediger dan Koeman was'
1:05
'Van Dijk is een betere verdediger dan Koeman was'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.