Terug

Volg Vandaag Inside

Van Dijk niet meer in de stemming om te voetballen

Van Dijk niet meer in de stemming om te voetballen

2 apr 2020, 16:24

Virgil van Dijk stevende met FC Liverpool regelrecht af op de landstitel, totdat het coronavirus ook in Engeland uitbrak en de Premier League werd stilgelegd. "Het is onwerkelijk en ook wel een beetje gek", zegt hij op de website van zijn club. "Dit hebben we nog nooit meegemaakt. Maar het belangrijkste is de gezondheid van iedereen."

Van Dijk beseft dat de prijzen normaal gesproken in deze periode verdeeld worden. "Dit zijn vaak de zwaarste weken van het jaar, samen met de periode rond de jaarwisseling", zegt de aanvoerder van het Nederlands elftal. "Nu weet je echt niet meer wat er nog gaat gebeuren en speel je andere spelletjes dan voetbal. Je bent ook niet in de stemming om te voetballen. Je mist het wel, maar het is er even niet. We moeten maar wachten op het juiste moment om weer aan de slag te gaan."

Liverpool voert de Premier League aan met een voorsprong van 25 punten op Manchester City. De koploper werd dertig jaar geleden voor het laatst kampioen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.