Terug

Volg Vandaag Inside

Van Dijk mogelijk al inzetbaar bij Liverpool

Van Dijk mogelijk al inzetbaar bij Liverpool

18 okt 2018, 21:30

LONDEN (ANP) - Virgil van Dijk speelt waarschijnlijk het komend weekeinde al weer met Liverpool tegen Huddersfield. Volgens Engelse media heeft de Nederlandse verdediger inmiddels weer voluit getraind. Van Dijk liet dinsdag de interland van Oranje met België aan zich voorbij gaan, omdat hij nog wat last had van een ribblessure.

Ook Mohamed Salah, die in een wedstrijd van Egypte geblesseerd raakte, is nagenoeg hersteld.

Coach Jürgen Klopp van Liverpool sprak echter nog geen verlossende woorden. ,,Andere clubs vertellen ook nooit wie wel of niet inzetbaar is, dus waarom zou ik dat wel doen. Niet iedereen is op tijd fit voor zaterdag, maar ik weet zeker dat er in Huddersfield een sterk Liverpool staat.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.