Terug

Volg Vandaag Inside

Van Dijk maakt indruk op Klopp tijdens trainingskamp

Van Dijk maakt indruk op Klopp tijdens trainingskamp

13 juli 2021, 20:13

Virgil van Dijk maakt bij zijn terugkeer op het trainingsveld een erg goede indruk op Jürgen Klopp. Dat zei de trainer van Liverpool tijdens het trainingskamp in Oostenrijk.

"Virgil draait nog niet twee sessies per dag met het team. Hij doet zijn tweede sessie met de revalidatie-afdeling. Maar het ziet er erg goed uit", aldus Klopp. "Ik weet niet precies wanneer hij de volgende stap kan zetten, maar dat gebeurt zeker in de komende vier weken. We zullen dan een grote stap zetten met Virgil."

Ook Joe Gomez, Joel Matip en Trent Alexander-Arnold zijn op de weg terug na blessureleed. Klopp: "Ze zijn nog niet op het niveau van de anderen, maar dat is niet te vergelijken. Laten we het zo zeggen: voor alle vier ziet het er heel goed uit. We staan continu in contact met de medische staf over wat goed is voor ze; moeten ze misschien iets meer doen dan de rest van de groep, of misschien wel iets minder?"

Van Dijk liep in oktober vorig jaar een zware knieblessure op en miste het EK met Oranje. De 30-jarige verdediger behoort tot de groep van ruim dertig spelers die Klopp heeft meegenomen naar Oostenrijk. Daarin ontbreken een paar internationals vanwege deelname aan het EK of de Copa América.

Liverpool eindigde afgelopen seizoen als derde in de Premier League en moest de titel afstaan aan Manchester City.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.