Terug

Volg Vandaag Inside

Van Dijk lacht om journalist: 'Alleen de landstitel iets kleins?!'

Van Dijk lacht om journalist: 'Alleen de landstitel iets kleins?!'

5 mrt 2020, 17:30

Virgil van Dijk reageert lachend op de vraag of het seizoen van Liverpool mislukt zou zijn, als de Premier League de enige prijs zou zijn aan het einde van dit seizoen.

Het Liverpool van de Nederlandse mandekker presteert de laatste weken minder. In de FA Cup werd de club uitgeschakeld en het bereiken van de volgende ronde in de Champions League hangt aan een zijden draadje. De heenwedstrijd in de laatste zestien tegen Atletico Madrid werd verloren met 1-0.

Op de vraag of het seizoen van Liverpool mislukt zou zijn met 'alleen' de Premier League-titel antwoordde Van Dijk geprikkeld: ''Alleen' de landstitel, ja? Alleen? Het is maar iets kleins, de landstitel?' Van Dijk verbeterde de journalist daarna zelfs. 'We hebben overigens ook nog de Europese Super Cup en de wereldtitel gewonnen', geeft de verdediger aan.

De landstitel in Engeland is de prijs waar Liverpool al lange tijd op aast. Het zou voor het eerst sinds 1990 zijn dat The Reds weer kampioen worden. 'Er zijn altijd mensen die nooit tevreden zijn in het leven. Ik richt mij liever op de positieve zaken.'

Jonge fan stuurt brief aan Klopp

Opvallend genoeg gaat het minder met Liverpool sinds de 10-jarige Ierse fan van Manchester United, Daragh Curley, een brief naar Klopp schreef met de vraag of de trainer ook eens wilde verliezen. Liverpool verloor daarna drie keer op rij van Atlético Madrid, Watford en Chelsea. Zou er dan toch een verband zijn?

VIDEO - 'Van Dijk is de baas in Liverpool-kleedkamer'

'Van Dijk is de baas in Liverpool-kleedkamer'
1:52
'Van Dijk is de baas in Liverpool-kleedkamer'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.