Terug

Volg Vandaag Inside

Van Dijk in team van het jaar Premier League

Van Dijk in team van het jaar Premier League

25 apr 2019, 12:36

Virgil van Dijk is gekozen in het elftal van het jaar van de Premier League. De verdediger van Liverpool is de enige Nederlander in het team, gekozen door Professional Footballers' Association (PFA), de vakbond voor spelers in Engeland. Van Dijk zou volgens Britse media ook de prestigieuze prijs van speler van het jaar krijgen, maar dat wordt vrijdag pas officieel bekendgemaakt.

Van Dijk heeft in de achterhoede twee clubgenoten, Andrew Robertson en Trent-Alexander Arnold. Aymeric Laporte (Manchester City) completeert het viertal verdedigers. Het elftal van het jaar bestaat alleen uit spelers van koploper Manchester City en Liverpool, met uitzondering van middenvelder Paul Pogba van Manchester United.

Ten opzichte van het team van vorig jaar is alleen de Argentijnse spits van City Sergio Agüero weer gekozen.

Mocht Oranje-aanvoerder Van Dijk speler van het jaar worden dan volgt hij Mohamed Salah op. De Egyptenaar van Liverpool is dit jaar niet gekozen in het elftal van het seizoen.

De Ligt beter dan Van Dijk? 'Tuurlijk niet!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.