Terug

Volg Vandaag Inside

Van Dijk heeft geen rust nodig

Van Dijk heeft geen rust nodig

31 dec 2018, 14:54

LIVERPOOL (ANP) - De wedstrijden volgen elkaar in hoog tempo op, maar Virgil van Dijk heeft geen behoefte aan rust. De aanvoerder van Oranje miste dit seizoen pas één wedstrijd van Liverpool, voor de League Cup tegen Chelsea. Prompt verloor de ploeg van trainer Jürgen Klopp (1-2).

,,Ik heb geen rust nodig'', zegt de Brabander kort voor de jaarwisseling. ,,Iedereen wil iedere wedstrijd spelen, ik ook. Ik zit niet graag op de bank of op de tribune, ik wil gewoon doorgaan. Zolang ik me fit voel en het goed gaat, blijf ik gewoon alles spelen.''

Het ongeslagen Liverpool voert de Premier League aan met zeven punten voorsprong op titelverdediger Manchester City. Donderdag treffen de twee clubs elkaar in Manchester.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.