Terug

Volg Vandaag Inside

Van Dijk haakt af voor oefenduel met België

Van Dijk haakt af voor oefenduel met België

14 okt 2018, 14:11

ZEIST (ANP) - Aanvoerder Virgil van Dijk reist niet mee met het Nederlands elftal naar België. De verdediger van Liverpool heeft nog last van een ribblessure die hij vorige maand opliep in de competitiewedstrijd van zijn club tegen Southampton. In overleg is besloten de aanvoerder, die zaterdag in de Johan Cruijff ArenA voor Oranjes eerste doelpunt tegen Duitsland tekende, uitsluitend in de wedstrijd tegen Duitsland in te zetten.

Het Nederlands elftal won in de UEFA Nations League met 3-0 van Duitsland dankzij treffers van Van Dijk, Memphis Depay en Georginio Wijnaldum. De selectie van bondscoach Ronald Koeman vertrekt maandag naar Brussel waar 16 oktober een oefeninterland tegen de Rode Duivels op het programma staat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.