Terug

Volg Vandaag Inside

'Van Dijk beste speler van Premier League'

'Van Dijk beste speler van Premier League'

24 apr 2019, 20:45

Virgil van Dijk is de beste speler van de Premier League. Dat meldt de Daily Mail Online, op basis van goed ingevoerde bronnen. De uitslag van de verkiezing wordt pas donderdag bekendgemaakt.

Van Dijk is één van de zes genomineerden voor de prestigieuze prijs. De verdediger moet concurreren met Sergio Agüero, Bernardo Silva en Raheem Sterling (allen Manchester City), Belgisch international Eden Hazard van Chelsea en zijn ploeggenoot Sadio Mané bij Liverpool. Vorig jaar ging de prijs naar Mohamed Salah, eveneens actief voor Liverpool.

De aanvoerder van het Nederlands elftal zou de vierde Nederlander worden die de prestigieuze prijs in ontvangst mag nemen. Eerder deden dat Dennis Bergkamp (1998, Arsenal), Ruud van Nistelrooij (2002, Manchester United) en Robin van Persie (2012, Arsenal).

Wie is beter: Van Dijk of De Ligt?

Wie is beter, Van Dijk of De Ligt?
1:21
Wie is beter, Van Dijk of De Ligt?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.