Terug

Volg Vandaag Inside

Van Dijk al inzetbaar voor Liverpool in Community Shield

Van Dijk al inzetbaar voor Liverpool in Community Shield

27 aug 2020, 13:29

Virgil van Dijk is zaterdag al inzetbaar voor Liverpool, als de kampioen van de Premier League het op Wembley opneemt tegen FA-Cupwinnaar Arsenal in de strijd om de Community Shield. Van Dijk liep dinsdag een hoofdblessure op in de oefenwedstrijd in en tegen Salzburg (2-2).

Trainer Jürgen Klopp liet al snel weten dat de hoofdwond meeviel. 'Er zit een pleister op. Voor dit moment is het even niet leuk, maar het is verder geen probleem.' Hij kan waarschijnlijk nog niet beschikken over aanvoerder Jordan Henderson, die herstelt van een knieblessure.

Coach Mikel Arteta van Arsenal kan de van een blessure herstelde Bernd Leno weer op doel zetten. Ook aanwinst Willian, die Chelsea heeft verruild voor Arsenal, kan meedoen.

De Communty Shield is de traditionele opener van het nieuwe seizoen in Engeland tussen de kampioen en de bekerwinnaar. Het duel wordt ook altijd in Wembley gespeeld. Het stadion zal zaterdag vanwege het coronavirus leeg zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.