Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Wiel stapt op bij Toronto FC

Van der Wiel stapt op bij Toronto FC

24 jan 2019, 09:54

TORONTO (ANP) - Gregory van der Wiel vertrekt al na één jaar weer bij Toronto FC. De 30-jarige rechtsback kreeg in de voorbereiding op het nieuwe seizoen te horen dat coach Greg Vanney hem, ondanks een doorlopend contract, niet nodig heeft. Als kampioen van de Major League Soccer kende Toronto FC afgelopen jaar een teleurstellend seizoen.

De ploeg uit Canada wist zich niet eens te plaatsen voor de play-offs. Van der Wiel deed in 27 van de 34 competitieduels mee, waarvan 25 keer als basisspeler. Het contract van de 46-voudig international van Oranje liep door tot eind 2019, maar Van der Wiel gaat nu op zoek naar een nieuwe werkgever.

,,Ik was klaar om alles te geven, maar helaas gaat jaar twee er niet van komen vanwege verschillen met de technische staf'', schrijft de oud-Ajacied op Instagram. ,,Ik wil winnen, ten koste van alles, maar die mentaliteit was blijkbaar iets te veel voor ze. Ze hebben me komend seizoen niet nodig.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.