Terug

Volg Vandaag Inside

Heraclied Van der Water heeft droomtransfer naar MLS te pakken

Heraclied Van der Water heeft droomtransfer naar MLS te pakken

23 feb 2021, 23:07

Silvester van der Water maakt alsnog de overstap van Heracles Almelo naar Orlando City. De 24-jarige aanvaller heeft bij de Amerikaanse club een contract ondertekend voor drie seizoenen. Zijn verbintenis in Almelo liep komende zomer af.

In september vorig jaar ging de overgang van Van der Water naar Orlando City nog niet door. Dat veroorzaakte nogal wat onvrede bij de oud-speler van Almere City FC. Hij meldde zich destijds zelfs per WhatsApp af bij trainer Frank Wormuth voor de competitiewedstrijd tegen Willem II. Van der Water kreeg daarop de maximale boete van de clubleiding. Hij bood zijn excuses aan waarna hij weer welkom was in de selectie.

Van der Water kijkt terug op een mooie tijd in Almelo. "Ik heb veel geleerd bij deze club. Zowel fysiek als mentaal ben ik sterker geworden. Ik ben dan ook blij dat Heracles Almelo mij de kans heeft geboden me hier verder te ontwikkelen."

Technisch directeur Tim Gilissen beaamt dat Van der Water in Almelo een betere speler is geworden en daarmee zijn transfer heeft verdiend. "Hij kwam van een niveau lager en had in het begin logischerwijs even tijd nodig. Daarna heeft hij laten zien van waarde te zijn voor Heracles Almelo met onder meer veel doelpunten en assists. Hij heeft zich daarmee in de kijker gespeeld van andere clubs."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.