Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Water van stratenmaker naar Eredivisie-speler: 'Dat was niet te doen'

Van der Water van stratenmaker naar Eredivisie-speler: 'Dat was niet te doen'

20 feb 2021, 16:05

Silvester van der Water maakte pas op late leeftijd de stap naar het betaal voetbal. De 24-jarige aanvaller werkte op jonge leeftijd nog als stratenmaker, maar maakt op korte termijn de overstap van Heracles Almelo naar Orlando City.

Van der Water vertelt Bij Andy in de auto hoe zwaar het werk was. 'Ik was geen stratenmaker op zee haha! Het was wel echt zwaar werk. S’ochtends om 07:00 beginnen en je kwam pas om 21:00 thuis. Af en toe had ik dan een training en dat was echt niet te doen.'

De aanvaller speelde destijds bij Almere City. 'Ik had geen contract, niks bij Almere. Mijn ouders hebben mij wel altijd opgevoed, dat ik altijd keihard moest gaan werken voor mijn geld.'

Van der Water krijgt op dit moment de ruimte van Heracles Almelo om zijn overstap naar Orlando City af te ronden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.