Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Water meldt zich af bij Heracles voor duel met Willem II

Van der Water meldt zich af bij Heracles voor duel met Willem II

20 sep 2020, 16:18

Heracles Almelo treedt zonder Silvester van der Water aan tegen Willem II. De aanvaller, vorige week de smaakmaker in de gewonnen thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, ontbreekt in de selectie van trainer Frank Wormuth. Van der Water (23) heeft zich volgens Heracles afgemeld voor het duel in Tilburg.

De vleugelspits lijkt dicht bij een transfer. Van der Water staat in de belangstelling van de Amerikaanse club Orlando City FC en zelf ziet hij een overstap naar de MLS wel zitten. "Het is altijd een droom van me geweest om naar Amerika te gaan. Orlando is een heel mooie stad met een mooie club en mooie spelers, zoals Nani", zei Van der Water na de wedstrijd tegen ADO, waarin hij met een assist en een doelpunt uitblonk (2-0).

Tegen Willem II neemt Luca de la Torre de plek over van Van der Water.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.