Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Water betuigt spijt en keert terug op training Heracles

Van der Water betuigt spijt en keert terug op training Heracles

23 sep 2020, 16:12

Silvester van der Water heeft woensdagochtend zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag van afgelopen weekend. De 23-jarige aanvaller van Heracles trainde ook weer mee met de selectie.

Van der Water was afgelopen weekend onderwerp van gesprek omdat hij zich zaterdag per WhatsApp bij trainer Frank Wormuth afmeldde voor de wedstrijd van zondag tegen Willem II. Van der Water wil graag overstappen naar de Amerikaanse club Orlando City.

'Vandaag hebben we opnieuw met elkaar om tafel gezeten. We hebben elkaar nog een keer op een goede manier de waarheid gezegd. Silvester heeft zijn eerdere handelen afgekeurd en spijt betuigd', vertelt technisch directeur Tim Gilissen.

'Na ons gesprek heeft hij ook de technische staf en de spelersgroep zijn excuses aangeboden. Die zijn door de groep aanvaard. Silvester kan het nu op het trainingsveld laten zien. De focus moet weer op het voetbal.'

Heracles maakte maandag al bekend dat Van der Water de maximale boete heeft ontvangen. Zondag speelt Heracles thuis tegen PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.