Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Vaart ziet 'Rico Verhoeven' rondlopen bij PSV-tegenstander: 'Hij heeft geen nek'

Van der Vaart ziet 'Rico Verhoeven' rondlopen bij PSV-tegenstander: 'Hij heeft geen nek'

19 feb 2024, 10:02

PSV neemt het dinsdagavond in achtste finale van de Champions League op tegen Borussia Dortmund. In Studio Voetbal werd er zondagavond vooruitgeblikt naar de eerste ontmoeting tussen de Eindhovenaren en de Bundesliga-club. Ibrahim Afellay stipt onder meer verdediger Niklas Süle aan als zwakke plek bij Dortmund.

"Met Süle hebben ze achterin niet de meest wendbare centrale verdediger, die daarin doordekt. Vriend van Rafael", zegt Afellay, waarna presentator Sjoerd van Ramshorst zich richt tot Rafael van der Vaart, die zich in het verleden al kritisch heeft uitgelaten over Süle.

"Ik vind hem een beetje op Rico Verhoeven lijken. Zo beweegt hij ook. Hij heeft geen nek. Ik vind hem niet zo heel goed, maar hij heeft toch bij Bayern gespeeld en speelt nu ook bij Dortmund. Maar ik vind het geen bijzondere speler", aldus Van der Vaart.

Vervolgens geeft Afellay aan wat de kansen zijn voor PSV tegen Die Borussen. "Ze hebben natuurlijk wel een paar geweldige spelers met Sancho, Reus en Malen niet te vergeten. Normaal gesproken is Dortmund wel sterker dan PSV. Maar ik zie zeker wel kansen voor PSV."

"Dortmund is in de zwaarste poule met Paris Saint-Germain, Newcastle United en AC Milan groepswinnaar geworden", vervolgt Afellay. "Dat geeft de kracht van Dortmund wel aan. Maar PSV heeft dit seizoen al een aantal keer laten zien dat ze boven zichzelf kunnen uitstijgen. Dat zal je wel nodig hebben tegen Dortmund", aldus de oud-speler van onder meer PSV en FC Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.