Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Vaart ziet fantastische bondscoach voor Oranje: ‘Het is echt een geweldige trainer’

Van der Vaart ziet fantastische bondscoach voor Oranje: ‘Het is echt een geweldige trainer’

15 jan 2024, 10:04

Rafael van der Vaart vertelde zondag bij Studio Voetbal dat hij een groot liefhebber is van Peter Bosz. De voormalig international zou het dan ook geweldig vinden als Bosz ooit nog bondscoach van het Nederlands elftal wordt.

Van der Vaart kreeg in het voetbalprogramma de vraag wie er bij PSV het grootste aandeel heeft in de successen van dit seizoen. “Ik ben niet zo van de trainers, maar ik zou toch zeggen Peter Bosz."

“Ik heb een interview van hem gezien bij PSV TV. Hoe hij voetbal beleeft en hoe hij voetbal aan ons allemaal wil laten zien, dat vind ik uniek", vervolgt Van der Vaart. "Ik hoop ook echt dat hij ooit bondscoach zal worden. Het is een geweldige trainer en ik denk echt dat het zijn verdienste is.”

Bosz vertelde afgelopen week in gesprek met PSV TV dat PSV zomaar zijn laatste klus als trainer zou kunnen zijn, maar hij het Nederlands Elftal nog wel zou overwegen als nieuwe uitdaging. “Als Oranje een keer komt, dan zou mij dat geweldig lijken”, aldus de trainer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.