Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Vaart twijfelt over toekomst: 'Het begint wel te kriebelen'

Van der Vaart twijfelt over toekomst: 'Het begint wel te kriebelen'

15 nov 2021, 09:01

Rafael van der Vaart denkt erover na om zijn diploma als trainer te gaan halen. De oud-voetballer loopt dit seizoen als assistent mee bij Esbjerg in de tweede divisie van Denemarken en geniet er ontzettend van.

'Het begint te kriebelen, ik vind het veel leuker dan gedacht, maar ik vind het een kutopleiding', grapt de analist bij Studio Voetbal over het nieuws van Wesley Sneijder, die is gestopt wegens de cursus van de KNVB.

Van der Vaart weet dat er veel meer bij het trainersvak komt kijken. 'Je ziet het met Van Bommel, je ziet het met iedereen die nu een beetje mislukt. Er komt zoveel bij kijken. Dat weet ik dondersgoed. Het is niet zo van dat je het wel even gaat vertellen. Je loopt tegen zoveel dingen aan, dat weet je als speler helemaal niet.'

'Wij zijn allemaal spelers en hebben niet lang op school gezeten en dan houdt al die theorie je wel tegen. Wij zijn toen gaan voetballen om niet te werken, zeg maar. Misschien doe ik het wel, maar dan wil ik hier wel weer wonen', aldus Van der Vaart.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.