Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Vaart snapt niet dat spelers bedanken voor Oranje: ‘Koeman kan mij nog steeds oproepen!’

Van der Vaart snapt niet dat spelers bedanken voor Oranje: ‘Koeman kan mij nog steeds oproepen!’

7 sep 2023, 09:05

Rafael van der Vaart vertelt in Op1 dat hij niet kan begrijpen dat Luuk de Jong heeft bedankt voor Oranje. "Ik vind het ongelofelijk dat mensen bedanken voor het Nederlands elftal. Ik heb nog steeds niet bedankt, hij kan mij nog steeds oproepen.”

De Jong kondigde begin dit jaar aan dat hij niet meer beschikbaar is voor Oranje, terwijl hij momenteel geweldig in vorm is bij PSV en de spoeling voorin dun is bij het Nederlands elftal. Ronald Koeman kreeg daarom eind vorige week de vraag of hij De Jong al gebeld had met de vraag of hij zijn beslissing wilde heroverwegen. Dat was niet het geval.

“Ik snap daar echt helemaal niks van, zoiets doe je niet. Je ziet ook vaak als er een groot toernooi aankomt dat ze opeens wel weer beschikbaar zijn", aldus Van der Vaart. Daarnaast vindt hij het ook erg jammer dat De Jong heeft bedankt. “Hij is echt de ideale speler om erin te komen. Hij kan koppen als de allerbeste en hij speelt natuurlijk een fantastisch seizoen nu, maar bedanken voor het Nederlands elftal… Je hebt het nu ook bij Jong Oranje, daar komen ze ook niet opdagen. Dat moet je niet doen bij Koeman.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.