Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Vaart schrijft zich in voor BDO-dartstoernooi in Denemarken

Van der Vaart schrijft zich in voor BDO-dartstoernooi in Denemarken

16 apr 2019, 15:10

Rafael van der Vaart zal in mei zijn debuut gaan maken als darter op een BDO-toernooi. De oud-voetballer heeft zich namelijk ingeschreven voor het Denmark Open.

Op de deelnemerslijst voor de BDO Denmark Open staat niet alleen Rafael, maar ook de naam van broer Fernando geschreven.

Het Denmark Open heeft een prijzengeld van +/- 8500 euro en werd vorig jaar gewonnen door de Nederlandse Willem Mandigers, uit Eindhoven.

Begin dit jaar speelde Rafael samen met wereldkampioen Michael van Gerwen nog op het prominenten-WK in Duitsland, waarin beroemdheden werden gekoppeld aan grootheden uit de dartwereld. Rafael en Michael wisten de finale te bereiken maar verloren uiteindelijk van de Duitsers Max Hopp en Jimi Blue Ochsenknecht.

Het Denmark Open wordt op 4 en 5 mei gespeeld.

Van der Vaart nieuwe tafelgast Veronica Inside?

Van der Vaart aan tafel bij Veronica Inside?
6:11
Van der Vaart aan tafel bij Veronica Inside?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.