Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Vaart reageert op messcherpe opmerking Estavana: 'Hou ook van jou!'

Van der Vaart reageert op messcherpe opmerking Estavana: 'Hou ook van jou!'

5 aug 2021, 17:29

Estavana Polman kreeg vorige week de lachers op haar hand door in de uitzending van De Oranjezomer op komische wijze een steekje uit te delen aan haar partner Rafael van der Vaart. 

Hélène Hendriks had opgevangen dat Estavana maar 30 procent zicht had, en vroeg de handbalster wat daar van waar was. Estavana bevestigde dat ze maar 30 procent zicht had, en grapte: ‘Daarom ben ik ook met, Raf’ 

Van der Vaart is de opmerking van Estavana, die vandaag haar 29e verjaardag viert, nog niet vergeten en herinnert zijn vriendin in zijn felicitatie aan haar nog even aan haar grapje. ‘Ik hou ook van jou 😢🤣’, schrijft de voormalig voetballer op Instagram. ‘Happy birthday.’

Johan over tafelgast Estavana Polman: 'Een hele leuke meid'
2:12
Johan over tafelgast Estavana Polman: 'Een hele leuke meid'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.